© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Esteban Ocon: 'Ik ga voor een podiumplaats'

03 sep. 2017 08:41 Rik Alkema 0 reacties
Als er nog twijfel was over het talent van Esteban Ocon, dan heeft de Fransman deze tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Italië wel weggenomen. Ocon ging als een speer in lastige omstandigheden en kwalificeerde zich uiteindelijk als vijfde. Door gridstraffen zal dat een derde startplek worden, de hoogste startpositie voor Ocon in de Formule 1.

Esteban Ocon start na geweldige kwalificatie als derde

Het duurde even, maar toen de kwalificatie dan ook echt los ging was er genoeg te genieten in Italië. Een van de coureurs die 'boven kwam drijven' op het kletsnatte circuit van Monza was Force India-coureur Esteban Ocon.

"Het was een geweldige kwalificatie. Ik ben heel erg blij voor iedereen in het team. We wisten allemaal dat dit een mooie kans was om te stunten en dat hebben we ook gedaan", glundert Ocon na afloop van de kwalificatie.

Door de gridstraffen van Max Verstappen en Daniel Ricciardo start Ocon op de tweede startrij, als derde. Nog nooit stond hij zo hoog, maar Ocon is zich ook bewust dat het lastig wordt om die positie te behouden.

"We moeten heel hard werken om tijdens de race onze positie te behouden, aangezien er snellere auto's om ons heen staan. We gaan knokken en ik hoop in ieder geval op veel punten, maar mijn doel is het podium!", besluit Ocon strijdbaar.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen