Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mega deal: Super korting op tickets voor de Formule 1 GP van België!

De Grand Prix van België is de thuisrace van Max Verstappen en Stoffel Vandoorne. Op het circuit van Spa-Francorchamps wordt het een waar Oranjefeest en jij kan erbij zijn!

Samen met GP Tours biedt Racingnews365 jou een exclusieve korting aan van liefst 15% op tickets voor de Formule 1 race in België. Vanaf €106,25 kan je genieten van de Formule 1-race op Spa-Francorchamps. Met een Bronze ticket heb je toegang tot bijzonder veel plaatsen rondom het circuit. Wil je een vaste zitplaats dan adviseren wij de Silver 2-tribune die net voor de wereldberoemde Eau-Rouge bocht ligt. De race bekijk je hier al voor slechts € 233,75 . Wil je nog mooiere plaatsen dan is tribune Gold 7 een echte aanrader. Je hebt dan uitzicht op de beroemde La Source hairpin, waardoor je de start ook van heel dichtbij kan meemaken. De race beleef je op deze tribune al voor € 331,50 . Tijdens het GP-weekend in België kan je verder nog genieten van raceklassen als de Formule 2, met Nyck de Vries en de GP3-serie.

Boek jouw tickets voor de Formule 1 GP van België met 15 % korting! https://www.gptours.nl/formule-1/formule-1-ticket-deals-belgie-2018?utm_source=racingnews365&utm_medium=referral&utm_campaign=belgie

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'