Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2023

Extra weerupdate Formule 1 GP Brazilië 2023

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het actuele weerbericht voor de zaterdag van de Formule 1 Grand Prix van Brazilië. Hebben we na de uiterst onstuimige vrijdag het ergste gehad?

XPB 1251032 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op de vrijdag barstte het noodweer namelijk in alle hevigheid los tijdens Q3 van de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Brazilië. Zelden zagen luchten en wolkenpartijen er zo dreigend en onheilspellend uit. En zelden kwam het ook zo met bakken uit de hemel. Maar wat doet het weer op de zaterdag?

Op de vroege ochtend komen in de buurt van Sao Paulo enkele buien voor. De kans is zo’n 65% dat zo’n bui het circuit tijdens de ochtenduren weet te bereiken. Van enige F1-actie op de baan is dan echter nog geen sprake.

In de middag neemt de buienkans af, waardoor de Sprint Shootout en de sprintrace waarschijnlijk droog zullen verlopen. De maximumtemperatuur komt rond 28 graden uit en er waait een overwegend matige westenwind. De luchtvochtigheid is met 65% vrij hoog, waardoor het drukkend kan aanvoelen.

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Brazilië 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Brazilië 2023 RN365 Nieuwsdossier

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes