Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2024

Extra weerupdate Zandvoort: code geel en fikse regenbuien op komst

Na een onstuimige vrijdag lijken alle ingrediënten voor een geweldige kwalificatie op tafel te liggen. Daar komt nog een extra factor bij, want ook op de zaterdag in Zandvoort speelt het weer een grote rol. In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 een extra weerupdate voor de zaterdag van de Grand Prix van Nederland.

Leclerc wet FP1 Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op de vrijdag in Zandvoort kregen de coureurs te maken met vier seizoenen in één dag. Zon, regen, extreem harde windvlagen en zo'n beetje alles daar tussen in. Het zorgde voor een begin op regenbanden, maar naar mate de dag vorderde kwamen de slicks weer te voorschijn.

Echter de slicks lijken op de zaterdag in de bandenwarmers te kunnen blijven, want er worden flinke regenbuien voorspeld in Zandvoort. Er is in de ochtend vrij veel bewolking aanwezig en hieruit kan soms wat regen vallen. Er zullen later in de ochtend en in de middag ook droge momenten zijn met wat zon. Het KNMI heeft dan ook code geel afgegeven voor het hele land.

In de loop van de middag stijgt de kans op buien flink, waarbij het meteen over stevige regenbuien gaat, waarbij ook onweer niet is uitgesloten. Voor de buien uit kan het nog een graad of 23 worden in de Noord-Hollandse duinen. De wind is aanvankelijk matig tot vrij krachtig (windkracht 4 of 5) en komt vanuit het zuiden. Eind van de middag draait de wind naar het westen.

			© RacingNews365
	© RacingNews365

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan