Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

F1-fans vellen oordeel over opvolger Hamilton bij Mercedes

Wie wordt toch de opvolger van Lewis Hamilton bij Mercedes? Mercedes heeft officieel nog steeds geen keuze gemaakt, maar lijkt steeds meer naar supertalent Andrea Kimi Antonelli te neigen. De Nederlandse F1-fans vellen hun oordeel over de keuze van de Zilverpijlen.

Hamilton Silverstone FP2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton zorgde begin dit jaar ongetwijfeld voor een van de grootste transfers uit de Formule 1-historie. Na twaalf jaar laat hij Mercedes achter zich om op latere leeftijd het avontuur aan te gaan bij Ferrari. Het zorgde er wel gelijk voor dat Mercedes-teambaas Toto Wolff op zoek kon gaan naar een nieuwe teamgenoot voor George Russell in 2025.

Vele namen passeerden de revue, van Max Verstappen tot Carlos Sainz, maar uiteindelijk lijkt de Oostenrijker bij supertalent Andrea Kimi Antonelli uit te komen. Het contract zou zelfs al getekend zijn. De officiële bekenmaking moet over twee weken volgen tijdens de Grand Prix van Italië op Monza.

In een poll van RacingNews365 lieten ruim 7 duizend stemmers weten of Antonelli de juiste keuze is voor Mercedes. Bijna een derde van de stemmers vindt dat een groot talent de kans verdient. Iets minder dan een kwart van de stemmers is echter van mening dat Mercedes iemand anders had moeten nemen als teamgenoot van Russell, terwijl een groep die ongeveer even groot is zijn twijfels heeft over de keuze van de Zilverpijlen.

Minder dan een op de vijf stemmers vindt het aantrekken van Antonelli wél de goede beslissing van Mercedes, maar niet vanwege de argumentatie waar de Italiaan waarschijnlijk op hoopt. Volgens die stemmers is er namelijk geen andere optie voor het team uit Brackley. Al met al vindt een kleine meerderheid het dus wel de goede keuze van Mercedes om nu al met Antonelli de F1 in te gaan.

Bekijk hieronder de volledige uitslag!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel