Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Las Vegas 2024

F1 kent primeur met bijzondere samenwerking in Las Vegas

De Grand Prix van Las Vegas heeft een samenwerking met Duracell, tevens sponsor van Williams, aangekondigd. Het idee is opvallend, want Duracell is de eerste sponsor van een DRS-zone in de geschiedenis van de Formule 1.

Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Daags na de Grand Prix van de Verenigde Staten heeft de organisatie van de Grand Prix van Las Vegas een opvallende samenwerking aangekondigd. Vanaf de komende editie in november sponsort Duracell een DRS-zone op het circuit in de stad. Duracell is ook sponsor van Williams en wordt zo de eerste sponsor van een DRS-zone in de geschiedenis van de Formule 1. Om de samenwerking tot uiting te brengen, zullen er LED-borden en unieke branding op de daken van de DRS-zone te zien zijn.

Ramon Velutini, de Chief Marketing Officer van Duracell, verklaart de samenwerking. "De Grand Prix van Las Vegas is, net als Duracell, anders. Terwijl snelheid, innovatie en de opwindende sfeer van Las Vegas tot leven komen tijdens het raceweekend, zoeken we onze grenzen op om een moment te creëren dat onze toewijding aan perfectie onderstreept. Net zoals dat coureurs vertrouwen op de DRS-zone om inhaalmanoeuvres mogelijk te maken, leveren de batterijen van Duracell extra kracht die nodig is op belangrijke momenten."

Ook Brendan Dolby, de vicepresident van commerciële samenwerkingen voor de GP, is erg blij. "De samenwerking met Duracell toont het ultieme kruispunt van innovatie en kracht. Deze unieke samenwerking weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van geavanceerde, high-performance ervaringen op ons hele circuit."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten werd vooral een race tussen Max Verstappen en Lando Norris. Hoe hebben Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk de GP beleefd? Ze bespreken het in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen ontkent incident met Norris: "Het is geen kleuterschool"