Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lewis Hamilton

F1-legende Prost twijfelt over mogelijk pensioen Hamilton: "Zou jammer zijn"

Zien we Lewis Hamilton dit jaar terug in de Formule 1 of niet? Het blijft dé vraag die voorlopig nog onbeantwoord blijft. F1-legende Alain Prost werd ook gevraagd naar zijn mening en hij zegt het niet te durven zeggen.

Lewis Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Het is nog altijd stil rondom de persoon Lewis Hamilton. De Mercedes-coureur heeft na het verliezen van het wereldkampioenschap aan Max Verstappen in Abu Dhabi niks meer van zich laten horen. De geruchtenmolen draait daarom overuren en menig F1-prominent noemt daarom het stoppen van Hamilton als serieuze optie.

F1-legende Alain Prost werd ook gevraagd naar zijn mening. Hij durft ook niet te voorspellen of we de Brit komend seizoen terugzien op de Formule 1-grid. Volgens de Fransman was het verliezen van het kampioenschap een enorme dreun voor Hamilton.

"Het is moeilijk om jezelf in zijn schoenen te plaatsen", wordt Prost geciteerd door het Franse Le Journal du Dimanche. "Hij heeft zeker evenveel redenen om te stoppen als om door te gaan. Het is fiftyfifty. Hij heeft een flinke klap gekregen, maar het zou echt heel jammer zijn als hij er dit seizoen niet meer bij zou zijn."

Hamilton keert wellicht terug vanwege nieuw reglement

De voormalig F1-coureur hoopt dat Hamilton terugkeert en geeft aan dat hij veel vertrouwen heeft in de nieuwe regels die dit jaar zijn intrede doen in de Formule 1. "Ik wil optimistisch blijven, want er is die achtste titel die gewonnen kan worden."

"En dat nieuwe technische reglement met misschien drie teams aan de top en vier of vijf coureurs die om de titel strijden", aldus de Fransman. Prost verwacht dat de Brit zich wel thuis zal voelen in zo'n situatie. "Dat is een uitdaging die Hamilton misschien wel aan wil gaan."

Ook interessant:

Wie is de dame aan de zijde van Lewis Hamilton?

Of Lewis Hamilton nou eerste, tiende of laatste wordt tijdens een Grand Prix, hij loopt altijd gelijk naar Angela Cullen toe. Wie is deze dame aan de zijde van de zevenvoudig wereldkampioen en waarom is ze zo belangrijk voor Hamilton?

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

25 reacties

Viaplay
x
Interview De twee geheime wapens die McLaren volgend seizoen in wil gaan zetten