Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2023

F1 Rapportcijfers 2023: Verstappen schittert, Perez schuttert, meerdere onvoldoendes

21 coureurs kwamen in de eerste seizoenshelft in actie. De een presteerde beter de ander, maar welke Formule 1-coureurs schitterden er in de koningsklasse en wie zakten er in 2023 tot nu toe door het ijs?

Start 2023 Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het is augustus. Dat betekent dat we even rustig adem kunnen halen, want de zomerstop in de Formule 1 is in volle gang. Tegelijkertijd betekent het ook dat het hoog tijd is om even te resumeren.

Er kwamen geen twintig, maar eenentwintig Formule 1-coureurs in actie tijdens de eerste twaalf races van dit seizoen. Enkelen stegen boven zichzelf en de rest uit, maar er was ook een aantal coureurs die spreekwoordelijk door het ijs zakte.

We namen de taak op ons om een cijfer te plakken op het seizoen tot nu toe van alle coureurs. In het onderstaande foto-album bespreken we onze beoordelingen. Voor wie zijn we te streng geweest en voor wie te mild? Laat het ons weten in de comments, ga lekker de (beschaafde) discussie met elkaar aan en laat vooral je eigen beoordelingen achter.

Fotoalbum

Formule 1 Rapportcijfers 2023: Verstappen schittert, Perez schuttert, en meer

21 coureurs kwamen in de eerste seizoenshelft in actie. De een presteerde beter de ander, maar welke Formule 1-coureurs schitterden er in de koningsklasse en wie zakten er in 2023 tot nu toe door het ijs?

Bekijk het album

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst