© McLaren

Nieuwsoverzicht

Formule 1 TV pas gelanceerd bij GP Spanje

13 apr. 2018 18:31 Koen Bakker 0 reacties
De daadwerkelijke lancering van F1 TV laat nog even op zich wachten. De streamingsdienst is weer vertraagd. Nu komt F1 TV pas bij de Grand Prix van Spanje in mei.

Streamingsdienst Formule 1 mist eerste kwart van het seizoen

De eigenlijke lancering had bij de Grand Prix in Australië moeten zijn. De streamingsdienst is echter zo gecompliceerd dat dit is uitgesteld naar de Grand Prix van Spanje in mei. Dat is dan de vijfde GP van het Formule 1-seizoen, zo laat Liberty Media weten.

Het systeem wordt tot de Spaanse GP uitvoerig getest om een goede launch mogelijk te maken. De service is de grootste investering van Liberty Media tot nu toe in zijn digitale transformatie.

Formule 1 heeft medegedeeld dat F1 TV aanvankelijk beschikbaar zal zijn op desktop en vervolgens op Apple, Android en Amazon Fire apparaten.

De dienst geeft toegang tot camera's die op de auto's van de 20 Formule 1-coureurs zijn gemonteerd, evenals een livefeed waarbij kijkers hun scherm kunnen splitsen. Dat zou het voor kijkers mogelijk maken om de actie vanuit twee auto's tegelijkertijd te bekijken.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen