Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 TV pas gelanceerd bij GP Spanje

De daadwerkelijke lancering van F1 TV laat nog even op zich wachten. De streamingsdienst is weer vertraagd. Nu komt F1 TV pas bij de Grand Prix van Spanje in mei.

De eigenlijke lancering had bij de Grand Prix in Australië moeten zijn. De streamingsdienst is echter zo gecompliceerd dat dit is uitgesteld naar de Grand Prix van Spanje in mei. Dat is dan de vijfde GP van het Formule 1-seizoen, zo laat Liberty Media weten. Het systeem wordt tot de Spaanse GP uitvoerig getest om een goede launch mogelijk te maken. De service is de grootste investering van Liberty Media tot nu toe in zijn digitale transformatie.

Formule 1 heeft medegedeeld dat F1 TV aanvankelijk beschikbaar zal zijn op desktop en vervolgens op Apple, Android en Amazon Fire apparaten. De dienst geeft toegang tot camera's die op de auto's van de 20 Formule 1-coureurs zijn gemonteerd, evenals een livefeed waarbij kijkers hun scherm kunnen splitsen. Dat zou het voor kijkers mogelijk maken om de actie vanuit twee auto's tegelijkertijd te bekijken.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'