Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Familie Michael Schumacher hoopt op medisch wonder

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat F1-legende Michael Schumacher zwaar hersenletsel opliep bij een ski-ongeval. Over zijn conditie is weinig bekend, maar het Duitse Bunte meldt dat de familie blijft hopen op een medisch wonder.

De zevenvoudig wereldkampioen kwam zwaar ten val tijdens een ski-ongeluk in december 2013. Michael Schumacher werd met zwaar hersenletsel afgevoerd naar het ziekenhuis en lag geruime tijd in coma. Na ruim een jaar ontwaakte de Duitser uit zijn coma en sindsdien is Schumacher bezig met zijn revalidatie in zijn huis in Zwitserland. De familie heeft in de afgelopen jaren weinig naar buiten gebracht over de gezondheidstoestand van Schumacher, maar in een rechtszaak werd duidelijk dat Michael niet kan lopen.

Dit jaar was er het gerucht dat Schumacher naar Amerika zou vliegen om daar behandeld te worden door een specialist. Het magazine Bunte laat nu weten dat de familie van de F1-legende nog altijd hoopt op een medisch wonder. " Corinna en de kinderen hopen nog op een medisch wonder. Dankzij zijn uitstekende conditie ten tijd van het ongeval maakt Michael het naar omstandigheden goed." Het blad meldt dat de informatie afkomstig is van een vriend van de familie. Wat de exacte gezondheidssituatie van Schumacher is blijft nog altijd onduidelijk.

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"