© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Familie Michael Schumacher hoopt op medisch wonder

10 nov. 2017 11:02 Ruud Dimmers 0 reacties
Het is alweer bijna vier jaar geleden dat F1-legende Michael Schumacher zwaar hersenletsel opliep bij een ski-ongeval. Over zijn conditie is weinig bekend, maar het Duitse Bunte meldt dat de familie blijft hopen op een medisch wonder.

Familie Schumacher geeft hoop op herstel F1-legende niet op

De zevenvoudig wereldkampioen kwam zwaar ten val tijdens een ski-ongeluk in december 2013. Michael Schumacher werd met zwaar hersenletsel afgevoerd naar het ziekenhuis en lag geruime tijd in coma.

Na ruim een jaar ontwaakte de Duitser uit zijn coma en sindsdien is Schumacher bezig met zijn revalidatie in zijn huis in Zwitserland. De familie heeft in de afgelopen jaren weinig naar buiten gebracht over de gezondheidstoestand van Schumacher, maar in een rechtszaak werd duidelijk dat Michael niet kan lopen.

Dit jaar was er het gerucht dat Schumacher naar Amerika zou vliegen om daar behandeld te worden door een specialist. Het magazine Bunte laat nu weten dat de familie van de F1-legende nog altijd hoopt op een medisch wonder.

"Corinna en de kinderen hopen nog op een medisch wonder. Dankzij zijn uitstekende conditie ten tijd van het ongeval maakt Michael het naar omstandigheden goed."

Het blad meldt dat de informatie afkomstig is van een vriend van de familie. Wat de exacte gezondheidssituatie van Schumacher is blijft nog altijd onduidelijk.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen