Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Familie Schumacher bedankt fans voor steun: "Geeft kracht en energie"

Rond het nachtelijk uur, van zondag op maandag, werd er een foto op het officiële Instagram-account van Michael Schumacher geplaatst. Zijn vrouw, dochter en zoon waren daarop te zien: in een onderschrift bedankte het drietal de fans van hun vader dan wel echtgenoot voor hun steun in de afgelopen weken.

Op 3 januari jongstleden werd Michael Schumacher 50 jaar oud. Hoe dat gevierd werd is voor buitenstaanders een raadsel, aangezien de zevenvoudig wereldkampioen al meer dan vijf jaar niet in het openbaar is gezien. Schumacher maakte eind 2013 een zwaar ski-ongeval mee, waarna hij uit het zicht van de media zijn revalidatieproces inging.

In de afgelopen maanden is er veel te doen geweest omtrent de houding van de familie Schumacher. Sommige Schumacher-fans hebben vrede met het feit dat ze niets van hun idool zien dan wel horen, anderen zijn van mening dat de familie wel iets scheutiger mag zijn met de informatie. Diezelfde familie heeft Instagram nu gebruikt om een bedankje de wereld in te sturen. "We willen jullie allen door middel van deze foto ontzettend bedanken voor alle gelukwensen in de afgelopen weken, deze hebben ons kracht en positieve energie gegeven!", valt er in het bijschrift onder de foto te lezen. "Dit is een bijzonder jaar voor Michael, aangezien hij kortgeleden zijn 50ste verjaardag heeft mogen vieren. Later in het jaar is het bovendien 25 jaar geleden dat Michael zijn eerste wereldtitel veroverde. Het is goed om te zien dat jullie - evenals wij - vreugde uit het terugblikken op zijn loopbaan halen." Op de foto zijn Gina-Maria, de 21-jarige dochter van Michael, Mick, zijn 19-jarige zoon en Corinna, zijn echtgenote, te zien.

BtJ8_9EjTen

Dit bericht bekijken op Instagram Wir wollen euch mit diesem Foto von ganzem Herzen danken für all die lieben Wünsche und herzlichen Grüsse während der vergangenen vier ereignisreichen Wochen, die uns allen Kraft und positive Energie schenken! Dies ist ein besonderes Jahr für Michael, eingerahmt von seinem 50. Geburtstag und dem 25. Jahrestag seines ersten WM-Siegs. Schön zu sehen, dass ihr - wie wir - Spass daran habt seine Karriere gebührend zu feiern. #Michael50 #TeamMichael #KeepFighting #FabFans #ThankYouFans #DankeEuchAllen With this photo we want to thank you from the bottom of our hearts for all the dear wishes and warm greetings during the past four eventful weeks, which give us all strength and positive energy! This is a special year for Michael, framed by his 50th birthday and the 25th anniversary of his first World Championship victory. It's nice to see that you - like us - have fun celebrating his career. Een bericht gedeeld door Michael Schumacher (@michaelschumacher) op 27 Jan 2019 om 2:55 (PST)

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"