© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Felipe Massa boos: 'Sainz heeft me bewust opgehouden'

11 nov. 2017 20:08 Rik Alkema 0 reacties
Felipe Massa eindigde in zijn laatste kwalificatie voor de GP van Brazilië niet verder dan de tiende plaats. Volgens Massa had er veel meer ingezeten, maar werd hij opgehouden door Carlos Sainz. Sainz gaf het ophouden ook nog eens ruiterlijk toe na afloop, beweert Massa.

Felipe Massa des duivels op Carlos Sainz

In het eerste en tweede deel van de kwalificatie zat Massa er op 'eigen bodem' goed bij. Tijdens Q1 noteerde hij de vierde tijd, terwijl hij tijdens Q2 de zevende tijd klokte.

Daarmee leek het erop dat Massa op weg was naar een goede eindklassering tijdens de kwalificatie, maar daar stak Carlos Sainz een stokje voor. Volgens Massa werd hij bewust opgehouden door Sainz, die dat na afloop ook nog toegaf.

"Het kan gebeuren dat je het niet in de gaten hebt, maar bewust iemand ophouden kan echt niet", zei een ziedende Massa na afloop van de kwalificatie.

"Toen ik later aan hem vroeg of hij het expres deed, gaf hij dat toe. Hij hield me op, omdat ik zijn longrun gisteren verpestte. Dat was zijn uitleg", doet Massa een boekje open.

"Dit kan echt niet. Ik had makkelijk vijf plaatsen verder kunnen eindigen", vervolgt Massa zijn relaas.

"Ik hoop dat de wedstrijdleiding hier nog naar gaat kijken. Hij wist dat ik er reed en blokkeerde me bewust", besluit een withete Massa.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen