© Ziggo Sport YouTube

Nieuwsoverzicht

Felipe Massa: 'Ik deed niks verkeerd bij Verstappen'

03 sep. 2017 16:12 Rik Alkema 1 reacties
De touché tussen Felipe Massa en Max Verstappen was voor Max Verstappen een cruciaal moment in de wedstrijd. Nadat Max werd afgesneden door Massa moest hij met een lekke band de pits opzoeken, waardoor hij voor de tweede keer aan een inhaalrace moest beginnen. Volgens Felipe Massa had Max beter kunnen wachten en deed hij zelf niets fout.

Felipe Massa is zich van geen kwaad bewust

Tegenover de camera van Ziggo Sport liet Massa na afloop van de race weten dat Max de lekke band vooral aan zichzelf te wijten had.

"Hij zat aan de buitenkant, remde laat en had daar gewoon geen ruimte. Hij had gewoon moeten wachten en het later nog een keer moeten proberen. Wie bij de eerste bocht aan de binnenkant van de bocht zit heeft het voordeel, dus ik deed niet veel verkeerd", analyseerde Massa de situatie met de Nederlander.

Volgens Massa was de actie van Max niet zo slim, omdat Verstappen hem waarschijnlijk toch wel had ingehaald.

"Jammer genoeg raakten we elkaar en leverde hem dat schade op. Hij had me zeker op een andere moment in kunnen halen", stelde Massa.

Uiteindelijk werd de touché tussen Verstappen en Massa bekeken door de stewards, maar niet bestraft. Op de vraag af een straf misschien wel op z'n plaats was geweest, reageerde Massa fel.

"Ik heb helemaal niets verkeerd gedaan, dus waarom zou ik gestraft moeten worden? Misschien dat jij een fan bent van Max, maar ik deed echt niets verkeerd", beet hij van zich, terwijl hij wegliep van de camera.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen