© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Felipe Massa maakt rentree in België

11 aug. 2017 13:56 Rik Alkema 0 reacties
Felipe Massa is er weer volledig bovenop nadat hij in Hongarije een virus opliep. Het virus kostte Massa de kwalificatie en de race, waardoor reservecoureur Paul di Resta moest invallen voor de rest van het weekend. Tijdens de volgende Grand Prix in België is Felipe Massa er dus gewoon weer bij.

Felipe Massa herstelt van virus

Het was een opmerkelijke en onverwachte rijderswissel in Hongarije. Paul di Resta, reservecoureur van Williams en TV-commentator bij Sky Sports, moest zich in no-time omkleden en klaarmaken om een kwalificatie en wedstrijd te rijden in een voor hem compleet nieuwe auto.

Felipe Massa, normaal gesproken de eerste coureur van het team, voelde zich het gehele weekend al niet lekker en vlak voor de kwalificatie werd besloten dat de Braziliaan niet zou gaan deelnemen aan de rest van het weekend.

Dat maakte de weg vrij voor Paul di Resta, die voor het laatst in 2013 achter het stuur van een Formule 1-bolide zat. De TV-commentator kwalificeerde zich niet onverdienstelijk als een-na-laatste. De race bracht hem echter niet veel goeds, di Resta moest zijn Williams met technische problemen in de garage parkeren.

Voor komend weekend hoeft di Resta zich echter niet voor te bereiden. Felipe Massa liet via zijn Instagram account weten dat hij hersteld is van zijn virus en dat hij momenteel geniet van zijn vakantie in Brazilië. 

Valeu Sabiá !! Obrigado galera !! 🤙🏼🤙🏼 #Interlagos @birel_art

A post shared by Felipe Massa (@massafelipe19) on

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen