© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Ferrari: 'Aantijgingen tegen Raikkonen hebben geen effect op contractbesprekingen'

04 jun. 2018 18:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Ferrari staat vierkant achter Kimi Raikkonen. De Fin wordt er door een Canadese serveerster van beschuldigd haar seksueel te hebben misbruikt, maar de Scuderia stelt dat Raikkonen niets met de zaak te maken heeft.

Ferrari staat vierkant achter Kimi Raikkonen


Kimi Raikkonen deed op zijn beurt aangifte van afpersing, omdat de vrouw geld wilde zien om haar mond te houden over het voorval en de vermeende rol van Kimi Raikkonen daarin.

Ook Ferrari-president Sergio Marchionne heeft zich nu met de zaak bemoeid door te stellen dat Ferrari vierkant achter hem staat:

"Kimi Raikkonen heeft helemaal niets met deze zaak te maken", zo citeert het Duitse Speedweek.de Marchionne: "We hebben de zaak met Kimi besproken en we zullen hem op alle mogelijke manieren blijven verdedigen."

Kimi Raikkonen hoeft volgens Marchionne ook niet te vrezen dat de zaak een negatieve uitwerking heeft op zijn stoeltje bij Ferrari, nu of in de toekomst:

"Natuurlijk heeft deze kwestie geen enkel effect op de contractonderhandelingen met Kimi. Die twee zaken staan volledig los van elkaar."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen