Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari: "Akkoord over nieuwe Formule 1-regels 2021 niet in zicht"

De toekomst van Ferrari in de Formule 1 is nog altijd niet in beton gegoten. De Italianen zijn nog altijd niet blij met de voorgenomen F1-regels die vanaf 2021 in moeten gaan. De voorstellen van Liberty Media zouden niet alleen bij Ferrari op weerstand stuiten.

Vettel Leclerc Bahrein 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Over een kleine twee jaar zal de Formule 1 er volgens eigenaar Liberty Media compleet anders uit gaan zien. Om het veld dichter bij elkaar te brengen wil het ingrijpende veranderingen doorvoeren in de technische- en financiële regels. Zo wil men een budgetlimiet invoeren en auto's uitrusten met diverse standaardonderdelen.

De afgelopen jaren is er door verschillende teams gedreigd om uit te Formule 1 te stappen, waaronder Ferrari. De Italiaanse grootmacht ziet weinig in de voorgesteld maatregelen en een akkoord is nog lang niet bereikt. Volgens Ferrari-president Camilleri is er zelfs geen enkele duidelijkheid over hoe de F1 er in 2021 uit zal zien: "Er is nog verre van een akkoord wat betreft de regels voor 2021."

"Er zijn nog een aantal grote obstakels die we uit de weg moeten zien te ruimen. De gesprekken tussen de organisatie en de teams verlopen zeer moeizaam. Om heel eerlijk te zijn lopen de gedachtes tussen de verschillende teams écht heel ver uiteen. Dat maakt het allemaal niet eenvoudiger."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf