Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari doet gulle donatie aan Italiaanse slachtoffers overstromingen

Het F1-team van Ferrari heeft een mooie donatie gedaan aan de slachtoffers van alle overstromingen in de regio Emilia Romagna.

De Vries floods
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Nyck de Vries @ Instagram

In Italië is na het verschrikkelijke noodweer van de afgelopen dagen een enorme stroom aan hulp op gang gekomen. Ferrari doet ook een duit in het zakje en legt een miljoen euro in, dat men doneert aan de Emilia-Romagna Region's Agency for Territorial Safety and Civil Protection.

Het geld zal ten goede komen aan de lokale bevolking die geraakt is door de overstromingen, met een specifieke focus op projecten waarbij de infrastructuur weer wordt hersteld en er aandacht wordt besteed aan het management van de 'hyrdogeologische instabiliteit' (hydrogeologie is de natuurwetenschap die de chemie en bewegingen van grondwater bestudeert, red.), zo schrijft de autofabrikant.

CEO Benedetto Vigna spreekt zijn steun uit. "In deze lastige tijden staat Ferrari altijd samen met de community. We wilden snelle en concrete hulp bieden aan de bevolking van Emilia-Romagna, die getest is door deze natuurramp. Gecoördineerd door de lokale autoriteiten, die we enorm bedanken voor hun harde werk, moet dit geld voor enig comfort zorgen en en tastbaar teken vormen van de solidariteit van de gehele Ferrari-familie", aldus de Italiaan.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie