Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari experimenteert erop los in Oostenrijk

Zo goed als het Ferrari, tijdstechnisch, verging in de eerste training, zo slecht verging het de Italianen in het tweede bedrijf. Paniek is er echter allerminst.

Als tweede en derde sloten de Ferrari-coureurs de eerste training in Oostenrijk af. Volop blije gezichten na afloop, maar enkele uren later was het flink scrollen in de tijdenlijst om de namen van Charles Leclerc en Carlos Sainz terug te vinden. Een 13e positie voor de Spanjaard en een 16e voor de Monegask.

Sainz maakt zich geen zorgen: "Het was een interessante dag 'at the office'. De auto leek veel op die van vorige week, maar voelde heel anders aan door de wind en de verandering van de baan."

"We hebben verschillende dingen geprobeerd en focusten ons niet op de tijdenlijst. Ons doel was om ons programma te verfijnen en te spelen met de setup, om zoveel mogelijk informatie over de zachte band en de nieuwe Pirelli-banden te verzamelen."

Teamgenoot Leclerc werkte eveneens een druk programma af. Ook hij maakt zich geen zorgen over de matige tijden in de middagsessie. "We hebben nog veel dingen om aan te werken, maar ik denk niet dat onze tijden representatief zijn. We moeten vooral de achterbanden verbeteren, tezamen met de afstelling voor zaterdag, zodat we het maximale uit de C5-band halen."

"Onze racepace ziet er goed uit, maar qua kwalificatiepace moeten we nog een stap maken om verder naar voren te kunnen komen."

Voorspel en win

Powered by

Slajeslag.nl
RN365 2 0 In site Action block prize Belgian GP 2021

Wie wint de GP van Oostenrijk 2021?

Speel mee en win twee tickets voor de Grand Prix van België.

Speel mee
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Oostenrijk 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen