Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ferrari in actie met futuristisch ogende vloer tijdens vrije trainingen Austin

Het Formule 1-team van Scuderia Ferrari komt vrijdag in actie met een revolutionaire, en futuristisch ogende, vloer. Wordt dit het wondermiddel dat Ferrari terug op koers krijgt?

In de afgelopen maanden stond Ferrari stil in haar ontwikkeling. De aerodynamische afdeling maakte enkele cruciale fouten, waardoor de voorsprong op Mercedes veranderde in een achterstand. Om de rollen weer om te draaien zet de ontwerpafdeling van Ferrari vol in op vernieuwing. Een revolutionaire vloer is een van de nieuwste snufjes die Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen naar voren moet helpen. De SF71H heeft grote wijzigingen ondergaan aan de achterzijde van de vloer. In het gebied voor de achterwielen zijn talloze opstaande vleugeltjes toegevoegd en op nieuwe posities geplaatst. Doel is om de luchtstroom aan de achterzijde van de auto te verbeteren.

1052995726429556736

El nuevo fondo d Ferrari. Complejo y abriendo nuevas vías d desarrollo. Deflectores verticales en zona d los cortes del fondo delante d rueda trasera. pic.twitter.com/4detYwbdCQ — Albert Fabrega (@AlbertFabrega) 18 oktober 2018

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"