Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Ferrari kijkt met jaloezie naar Red Bull

Waar men het er vrijwel unaniem over eens is dat Red Bull er goed voor staat, hangen boven Ferrari nog vele vraagtekens. Winnen zullen ze niet, maar waar zijn ze dan wél toe in staat? Zelf kijkt de Scuderia vooral met enige jaloezie naar Red Bull.

Ferrari moet van ver komen wil het in 2021 aanspraak maken op podiumplaatsen in de Formule 1. Verder naar voren moet Red Bull stappen maken om Mercedes uit te kunnen dagen. De complimenten van Ferrari zijn in ieder geval alvast binnen. Sterker nog, Ferrari toont zich een tikkeltje jaloers kijkend naar Red Bull.

"Ik denk dat we een gevecht gaan krijgen tussen Mercedes en Red Bull en dat de Oostenrijkers in die strijd een stuk dichterbij zijn gekomen", zo geeft Mattia Binotto in gesprek met La Gazzetta dello Sport aan als hij wordt uitgenodigd de favoriet voor dit seizoen aan te wijzen.

"Red Bull heeft al zeven jaar niet écht om de wereldtitel kunnen strijden, maar desondanks heeft men een jaloersmakende stabiliteit weten vast te houden", vervolgt Binotto, over wiens team niet hetzelfde kan worden gezegd.

Dat gezegd hebbende weet Binotto heel zeker dat Ferrari weer kampioen zal gaan worden, misschien niet dit jaar, misschien niet volgend jaar, maar ooit wel weer: "Ik ben er trots op de leider van Ferrari te zijn en we hebben alles in huis om weer competitief te worden. Ik weet niet wanneer we weer kampioen gaan worden, maar met dit geweldige team van werknemers gaat dat ooit weer lukken."

Ook interessant:

Het F1-seizoen 2021 gaat van start met Max Verstappen en Lewis Hamilton als grote favorieten. Wordt dit het jaar van Verstappen? Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Mental Theo blikken vooruit op de GP van Bahrein.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf