Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Ferrari-kopstuk hint naar komst Sainz

Piero Ferrari, vice-president van Ferrari en zoon van Ferrari-grondlegger Enzo Ferrari, hint naar de komst van Carlos Sainz bij Ferrari. De verwachting is dat een bevestiging niet lang op zich laat wachten.

Sainz cockpit
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

Na het vertrek van Sebastian Vettel, laat Piero Ferrari zich uit over de toekomst van het Italiaanse team. Hij sluit daarbij de de komst van een onervaren jongen als Mick Schumacher op korte termijn uit.

"Ferrari is er het team niet naar om een jongeman vers vanuit de Formule 2 in het Formule 1-team te plaatsen", zo oppert hij in gesprek met het Italiaanse Ansa. Het is daarentegen niet ondenkbaar dat we voor iemand gaan die evengoed nog jong is, maar al de nodige jaren Formule 1-ervaring op zak heeft."

Die persoon moet dan Carlos Sainz zijn. Met zijn 25 lentes en vijf jaar ervaring op zak past hij immers perfect in het profiel dat Ferrari schetst. Hij moet Vettel vervangen, de coureur die Piero Ferrari niet heel erg lijkt te gaan missen.

"Het is als een huwelijk, dat kan ten einde lopen. Er waren momenten dat ik het volste vertrouwen in hem had en dat hij briljante races reed, maar soms was het ook de vraag of hij nu de auto niet begreep, of wij hem niet. Maar goed, dat soort dingen gebeurt, het is nu niet het moment om iemand enige verantwoordelijkheid in de schoenen te schuiven."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Carlos Sainz

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje