Ferrari laat Raikkonen wachten

31 aug. 2018 20:08 Jan van der Burgt 0 reacties

Ferrari heeft geen haast met het bekendmaken wie er in 2019 de teamgenoot van Sebastian Vettel bij Ferrari wordt. De kans is groot dat Kimi Raikkonen nog een jaartje blijft, maar de bevestiging daarvan kan nog wel een tijdje op zich laten wachten.

"We hebben ons geen deadline gesteld waarbinnen moeten beslissen over de toekomst van Kimi Raikkononen bij ons team", zo laat Ferrari-CEO Louis Camilleri op Monza in gesprek met de aanwezige media optekenen.

"We hebben daar vooralsnog geen besluit over genomen. Op het moment dat we die knoop wél doorhakken, zijn jullie de eersten die dat horen. Kimi is een vriend van de familie en dat is hij al een lange tijd. Een beslissing over zijn toekomst wordt door het hele team genomen, al heeft teambaasa Maurizio Arrivabene daarin natuurlijk de laatste stem."

Lange tijd werd aangenomen dat Charles Leclerc de voornaamste kandidaat was om naast Vettel in de Ferrari te zetelen, maar na het onverwachte overlijden van Ferrari-president Sergio Marchionne verschoof de focus terug naar Kimi Raikkonen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen