© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Ferrari liep een blauwtje bij Lewis Hamilton

05 aug. 2017 08:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Halverwege dit Formule 1 seizoen is Ferrari uitgegroeid tot de grootste uitdager van Mercedes. Ondanks dat Ferrari nu een competitieve auto heeft, is het echter nog niet gelukt om Lewis Hamilton over de streep te trekken.

Lewis Hamilton staat nog niet open voor een andere renstal

Lewis Hamilton rijdt inmiddels alweer heel wat jaartjes mee in de Formule 1. De Brit maakte in 2007 zijn debuut voor het team van McLaren en werd een jaar later al wereldkampioen. Sinds 2013 rijdt Hamilton voor Mercedes waarmee hij inmiddels twee keer kampioen is geworden. Opvallend is echter dat Hamilton altijd met een Mercedes krachtbron heeft gereden.

De drievoudig wereldkampioen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wel gecharmeerd is van Ferrari. Onlangs doken er dan ook geruchten op over een mogelijke overstap van Hamilton naar Ferrari.

Contractueel ligt Hamilton nog tot het einde van 2018 vast bij Mercedes. Teambaas Marchionne van Ferrari hintte aan de Italiaanse pers dat er wel degelijk gesprekken zijn geweest met Hamilton maar dat deze op niks zijn uitgelopen.

Marchionne liet verder nog het volgende hierover los: "Om zijn carrière bij Ferrari te eindigen, is natuurlijk een voorrecht. Echter, tot op heden zijn we niet echt ver gekomen met Lewis. Wie weet ooit..."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen