Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ferrari-museum opent Michael Schumacher-tentoonstelling in Maranello

Ferrari opent begin volgend jaar een tentoonstelling gewijd aan Michael Schumacher in het kader van diens vijftigste verjaardag. De tentoonstelling wordt opgezet in samenwerking met Schumacher's 'Keep Fighting'-stichting.

Op 3 januari aanstaande wordt zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher vijftig jaar oud. Ferrari, het team waar de recordkampioen de meeste successen mee boekte, wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De Scuderia richt in haar museum in Maranello een tentoonstelling in die geheel in het teken staat van de Duitser.

"De tentoonstelling is niet alleen bedoeld als een viering van zijn vijftigste verjaardag, maar zeker ook als een eerbetoon aan de meest succesvolle Ferrari-coureur ooit. Schumacher neemt een zeer bijzondere plaats in in de historie van het team. Tussen 1996 en 2006 won hij vijf titels op rij met ons en vestigde hij het ene record na het andere", aldus Ferrari. In het Ferrari-museum zullen bezoekers worden meegenomen langs de bijzondere momenten die Schumacher de Ferrari-aanhanger 'schonk', waarbij er ongetwijfeld een keur aan auto's die door Schumacher bestuurd werden, geshowd worden.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi