Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari presenteert gloednieuw uiterlijk voor GP Italië

Ferrari komt met een speciale livery voor de Grand Prix van Italië.

230825 Monza GP App1811
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Het Italiaanse team liet eerder deze week al wat doorschemeren, toen Carlos Sainz en Charles Leclerc voorbij kwamen op de socials met opvallend gekleurde racepakken. De mannen werden gefilmd in de typerende rode Ferrari-pakken, al is er nu meer kleur toegevoegd aan het pak. De details, net als de racenummers op de achterkant van het pak, zijn dit weekend Ferrari-geel. Ook heeft het racepak meer zwart dan normaal. Hierdoor ontstond, mede door deze hint, dan ook de verwachting dat we deze kleurstelling ook terug zouden zien in de livery van de Ferrari SF-23.

Speciale livery

En dit bleek ook het geval te zijn. De speciale livery voor Ferrari's thuisrace in Monza is bekend gemaakt, en hieronder zie je met welke kleurstelling de bolides voor de Grand Prix van Italië zijn uitgerust. Ferrari voegt ook geel toe aan de auto, om zo de Le Mans-overwinning van dit jaar te vieren. De Italiaanse autofabrikant wil zo tevens benadrukken dat het niet alleen in F1, maar op vele verschillende racevlakken actief is.

De winnende Le Mans-coureurs van Ferrari, Antonio Giovinazzi en Alessandro Pier Guidi zijn aanwezig. James Calado kan er niet bij aanwezig zijn. Antonio Fuoco, coureur van de zusterauto van Ferrari, is wel aanwezig. Verder zal ook de crew van de winnende wagen in het zonnetje worden gezet op Monza.

Wat vind jij van deze tijdelijke livery? Reageer door middel van de poll, of plaats een reactie onder dit artikel.

			© Ferrari
	© Ferrari
			© Ferrari
	© Ferrari
			© Ferrari
	© Ferrari
			© Ferrari
	© Ferrari
			© Ferrari
	© Ferrari
			© Ferrari
	© Ferrari

Ook interessant:

Max Verstappen de enige echte koning van Zandvoort

Wát een Formule 1-weekend hebben we achter de rug. Het was mooi, mooier, het mooist en wat gebeurde er een hoop om over na te praten. Dat doen Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk dan ook.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Italië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP Emilia-Romagna 2024