© @KeepFighting

Nieuwsoverzicht

Ferrari-teambaas: "Deur staat altijd voor Mick Schumacher open"

14 sep. 2018 18:00 Jan van der Burgt 0 reacties
De laatste dagen wordt er veel gespeculeerd over een mogelijke Formule 1-toekomst van Mick Schumacher. In de persconferentie op de vrijdag in Singapore wordt eraan gerefereerd. Zo krijgt ook Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene de vraag of Schumacher in de toekomst wellicht een optie is voor de Scuderia.

Arrivabene laat weten dat er geen concrete plannen zijn om Mick Schumacher aan Ferrari te verbinden, maar dat de deur altijd voor hem open staat bij Ferrari: "Hoe kunnen we in Maranello nee zeggen tegen een Schumacher?"

"De naam Schumacher maakt deel uit van de geschiedenis van Ferrari, dus natuurlijk is Mick altijd welkom, maar we moeten er nu ook voor waken dat hij in zijn eigen tempo kan groeien. Zijn recente resultaten (een driedubbele Formule 3-zege op de Nürburgring) waren natuurlijk indrukwekkend, maar hij heeft er geen baat bij als de druk op hem wordt opgevoerd."

"Het belangrijkste is natuurlijk dat Mick zich kan blijven concentreren op zijn taken, maar ook dat hij plezier blijft houden in wat hij doet. Dan zien we vanzelf wel wat er voor Mick Schumamcher mogelijk is.'

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen