Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Ferrari-topman bevestigt vol trots gesprekken met Lewis Hamilton

Ferrari heeft voor het eerst toegegeven gesprekken te voeren met zesvoudig wereld Lewis Hamilton. Men is er trots op met de Brit om de tafel te zitten.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes-AMG Motorsport

Mercedes en Lewis Hamilton zijn een match 'made in heaven', maar het contract van de zesvoudig wereldkampioen loopt eind 2020 af. Hij heeft reeds meerdere gesprekken gevoerd met Ferrari, wat de Italiaanse formatie nu ook heeft toegegeven.

Het is ook de hoogste baas van Ferrari, Louis Camilleri, die zegt trots te zijn dat iemand als Lewis Hamilton een transfer naar Italië overweegt: "Het is naar buiten gekomen dat Lewis gesprekken heeft gevoerd met onze bestuursvoorzitter John Elkann. We voelen ons gevleid dat Hamilton in het bijzonder voor ons wil rijden, net als alle andere coureurs op de grid", zo geeft hij te verstaan tijdens een debrief in Maranello.

Ondanks dat Camilleri de gesprekken met Hamilton bevestigt, wil hij niets kwijt over met wie hij in 2021 daadwerkelijk aan wil treden: "Met Charles Leclerc hebben we een doorlopend contract, terwijl de overeenkomst met Sebastian Vettel afloopt. Het zou echter voorbarig zijn om nu al knopen door te hakken. We houden onze opties open."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin de gebroeders Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en gastheer Jeroen van Inkel hun oordeel vellen over de dominantie van Mercedes en Lewis Hamilton.

14 reacties