Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
FIA

FIA en F1-vertegenwoordigers bespreken woensdag of Chinese GP wordt afgelast

Aanstaande woensdag, 5 februari, komen de Formule 1-bazen samen met de FIA om de situatie omtrent de Chinese Grand Prix te bespreken. De doorgang van de vierde GP van het seizoen staat op de tocht vanwege het Coronavirus.

Het Coronavirus, dat in december uitbrak in China en inmiddels ook in meerdere andere landen is geconstateerd, blijft ook in de racewereld de gemoederen steeds bezig houden. De Chinese Grand Prix, die op 19 april op de Formule 1-kalender staat, is in het geding vanwege het virus. Eerder werden de Chinese Formule E-prix en ook het WK indoor atletiek ook al afgelast vanwege het virus.

Of de Chinese Grand Prix van 2020 zal worden afgelast moet nog blijken, maar naar verluidt is het op woensdag een van de onderwerpen die er tijdens de Formule One Strategy Group zal worden besproken. In de Formule One Strategy Group zetelen naast vertegenwoordigers van Liberty Media en FIA ook vertegenwoordigers van de Formule 1-teams. Of de strategiegroep woensdag meteen knopen door zullen hakken, is niet duidelijk. Christian Horner heeft er in ieder geval weinig vertrouwen in dat het raceweekend door zal gaan.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RacingNews365 - 503 pagina

503

We maken een korte pitstop!

Wegens technische problemen is RacingNews365 nu niet beschikbaar. We werken hard aan het herstellen van jouw favoriete Formule 1 website!