Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Force India-baas geeft criticasters 'een koekje van eigen deeg'

Vijay Mallya, de veelbesproken en flamboyante teambaas van Force India, heeft afgelopen weekend uitgehaald naar 'alle mensen die kritiek hebben op Force India'. Volgens de teambaas snoert het team iedereen de mond door dit seizoen voor het tweede jaar op rij als vierde te eindigen.

Dit seizoen eindigde Force India voor het tweede jaar op rij als vierde in het kampioenschap. Gezien het budget en de mankracht van het team is dat een grootse prestatie. Teambaas Vijay Mallya, die in India verdacht wordt van fraude en belastingontduiking, is een veel besproken persoon. Regelmatig is er kritiek op zijn persoon of op zijn team, omdat hij zijn handen niet in onschuld wast. Voor die criticasters heeft Mallya een duidelijke boodschap. "Ik hoop dat alle criticasters nu inzien dat ze fout zaten en hun woorden snel terugnemen" , zei Mallya tegen Autosport.com .

"Ik ben erg trots op wat we bereikt hebben. Het doel was de derde plaats, maar de vierde plaats is voor ons budget al een zeer goede prestatie" , vervolgt Mallya. Volgend jaar wil Mallya nog dichter bij de top drie teams komen. De derde plaats in het kampioenschap zal dus wederom het doel worden voor Force India. "We hebben twee geweldige coureurs en een team vol met racefanaten. Ze weten precies hoe ze het maximale uit de auto kunnen halen." "De lat voor volgend jaar zal wederom hoog worden gelegd, maar ik ben er van overtuigd dat we het aankunnen. We zijn klaar voor een nieuwe competitie" , besluit Mallya.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden