Force India: 'Pérez en Ocon hebben conflict achter zich gelaten'

01 mrt. 2018 12:10 Jan van der Burgt 0 reacties
Volgens Force India-kopstuk Otmar Szafnauer hebben Sergio Pérez en Esteban Ocon geen problemen meer met elkaar. Vorig seizoen botsten de twee zowel op als naast de baan meerdere keren met elkaar.

Szafnauer kijkt uit naar betere samenwerking

Sergio Pérez was vorig seizoen de gevestigde naam bij Force India. Esteban Ocon kwam erbij als jong supertalent, wat voor een explosieve mix zorgde. De twee haalden allebei het maximale uit de auto en reden elkaar mede daardoor regelmatig in de wielen.

Force India's algemeen directeur Otmar Szafnauer verwacht dat zijn rijders het dit seizoen een stuk beschaafder zullen houden naar elkaar toe:

"We hebben hen voortdurend op hun verantwoordelijkheden naar het team gewezen", zo citeert Motorsport Week Szafnauer.

"We laten ze net als aan het eind van het vorige seizoen weer vrij met elkaar racen. We verwachten daarbij een veel betere samenwerking tussen de twee."

Szafnauer doet de schermutselingen tussen Pérez en Ocon af als iets wat in de beste relaties voor kan komen: "Een relatie doorloopt verschillende fases. Conflicten horen daar nu eenmaal bij."

"Maar zodra dat conflict de wereld uit is, kan er beter samengewerkt worden. Ik denk dat Sergio en Esteban op dat punt zijn aangekomen. We zijn als team sterker uit hun onderlinge conflict gekomen en kijken uit naar een betere samenwerking in 2018."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen