Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Ford-baas reageert op Red Bull- en F1-geruchten

De laatste weken zingen er geruchten rond over een mogelijke terugkeer van Ford naar de Formule 1, waarbij Red Bull als mogelijke partner wordt genoemd. Hoe reageert Ford-baas Mark Rushbrook op die geruchten?

Ford F1 concept
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Sean Bull Design

Ford wordt de laatste tijd gelinkt aan een terugkeer in de Formule 1 als mogelijke partner van Red Bull in wat voor vorm dan ook. Op RacingNews365 zetten we onlangs al uiteen waarom die stap helemaal niet onlogisch zou zijn, maar ook welke hordes er nog te nemen zijn.

Vanuit Ford en Red Bull werden de berichten niet actief ontkend of bevestigd en dus zag een journalist zijn kans schoon toen de grote Ford-baas Mark Rushbrook aanschoof in een zoom-meeting over het aanstellen van de Hailie Deegan als Ford-coureur in de NASCAR Truck Series.

De journalist vroeg Rushbrook naar de geruchten, waarop duidelijk werd dat men daar (voorlopig) niet inhoudelijk op in gaat: "Het mag duidelijk zijn dat we hier zitten om het over NASCAR te hebben. We zijn gefocust op die klasse", aldus Rushbrook.

"Het is zeker waar dat men hier volop over speculeert, maar dat betreft niets waar wij inhoudelijk op zullen gaan reageren", zo besluit Rushbrook, waarmee we geen bevestiging hebben gekregen, maar evengoed geen ontkenning.

Foto: Sean Bull Design

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Tijdschema Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Australië?