Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Sebastian Vettel

Formule 1-baas biedt Vettel nieuwe baan aan

Sebastian Vettel is na dit seizoen Formule 1-coureur af. Hij kondigde vorige week zijn afscheid aan, maar Formule 1-baas Stefano Domenicali houdt hem graag in de Formule 1. Hij biedt hem zowaar een baan aan.

Sebastian Vettel kondigde in Hongarije aan dat hij na dit seizoen stopt als Formule 1-coureur. Duidelijk werd bij het lezen van de reacties dat hij gemist zal worden. Als het echter aan F1-baas Stefano Domenicali ligt, blijf hij een graag geziene gast in de Formule 1-paddock. Hij is bereid hem er een aanstelling voor aan te bieden.

"Natuurlijk willen we dat hij nauw bij de Formule 1 betrokken blijft", aldus de Italiaan in gesprek met Sport Bild. "Als hij er interesse in zou hebben onderdeel te worden van het systeem, dan heet ik hem van harte welkom", klinkt het uitnodigend.

De Duitser heeft na zijn aankondiging met Domenicali om de tafel gezeten, zo legt Domenicali uit: "We hebben gesproken over zijn toekomst en zijn beslissing, vervolgt hij", maar uit zijn volgende woorden schemert misschien wel door hoe Vettel over een toekomst in de Formule 1 denkt.

"Van Sebastian weten we gewoon dat hij na dit seizoen de tijd wil nemen op bepaalde dingen op een rijtje te zetten en om te genieten van tijd met zijn dierbaren."

Ook interessant:

Weergaloze Verstappen heeft Leclerc bijna op de knieën

Wat een race! In de nieuwste RN365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk terug op de knotsgekke GP van Hongarije, met het falende Ferrari en de schitterende Verstappen en meer als onderwerpen. Beluister 'm snel!

23 reacties

Viaplay
x
Interview Salo: "Dit is het belangrijkste verschil tussen Verstappen en Leclerc"