Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Formule 1 bevestigt deelname Ferrari en Mercedes aan tweede seizoen 'Drive to Survive'

De kogel is door de kerk. In tegenstelling tot in het eerste seizoen van de Netflix-serie Drive to Survive verlenen Mercedes en Ferrari wél hun medewerking aan het tweede seizoen. Seizoen twee zal in 2020 op de streamingsdienst verschijnen.

Hamilton Vettel Canada 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG

Seizoen één van Drive tot Survive was een groot succes. Een breed publiek maakte kennis met de Formule 1, maar zag Ferrari en Mercedes schitteren door afwezigheid. In het tweede seizoen is dat anders.

Seizoen twee is in 2020 te zien op Netflix en de Formule 1 bevestigt dat voor het eerst alle tien de Formule 1-teams de deuren openen voor een uniek kijkje achter de schermen. "We zijn zeer gelukkig met het feit dat we met Netflix ook aan een tweede seizoen mogen werken", zo laat Ian Holmes, mediadirecteur van de Formule 1, weten.

"Het is een werkelijk unieke serie die de fans kennis laat maken met de onzichtbare kant van de Formule 1 en de personen en emoties die daarbij horen. Drive to Survive stelt ons in staat om wereldwijd een compleet nieuwe fanbase aan te spreken."

Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verstappen flirt met IMSA "Paar keer over gesproken"