© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Formule 1 start met live wedmogelijkheden tijdens races

19 sep. 2018 10:30 René Oudman 2 reacties
Tijdens een voetbalwedstrijd kan ongeveer op elk wissewasje worden gewed. Zo kan je geld inzetten op wie er als eerste een kaart krijgt, in welke minuut er wordt gescoord en bij sommige kantoren zelfs welke partij de volgende inworp opeist.

De Formule 1 zoekt sinds de overname door Liberty Media naar nieuwe manieren om de sport te promoten en ze hebben er weer eentje gevonden. Vanaf binnenkort is het mogelijk om ook live op Formule 1-wedstrijden te gokken.

Vooralsnog was het bij de meeste kantoren alleen mogelijk om te voorspellen wie de race zou winnen, op het podium zou eindigen of met het wereldkampioenschap aan de haal ging. De Formule 1 is nu echter een samenwerking aangegaan met een groot databedrijf (ISG) en een bedrijf dat fraudegevoeligheid kan opsporen en verhelpen (Sportsradar).

"We zijn erg blij om deze samenwerking aan te mogen kondigen", liet Sean Bratches, de commercieel verantwoordelijke van de Formule 1, in een eerste reactie weten. "Dit toont aan dat wij een volgende stap zetten op dit gebied."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen