Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 start met live wedmogelijkheden tijdens races

Tijdens een voetbalwedstrijd kan ongeveer op elk wissewasje worden gewed. Zo kan je geld inzetten op wie er als eerste een kaart krijgt, in welke minuut er wordt gescoord en bij sommige kantoren zelfs welke partij de volgende inworp opeist.

De Formule 1 zoekt sinds de overname door Liberty Media naar nieuwe manieren om de sport te promoten en ze hebben er weer eentje gevonden. Vanaf binnenkort is het mogelijk om ook live op Formule 1-wedstrijden te gokken.

Vooralsnog was het bij de meeste kantoren alleen mogelijk om te voorspellen wie de race zou winnen, op het podium zou eindigen of met het wereldkampioenschap aan de haal ging. De Formule 1 is nu echter een samenwerking aangegaan met een groot databedrijf (ISG) en een bedrijf dat fraudegevoeligheid kan opsporen en verhelpen (Sportsradar). "We zijn erg blij om deze samenwerking aan te mogen kondigen", liet Sean Bratches, de commercieel verantwoordelijke van de Formule 1, in een eerste reactie weten. "Dit toont aan dat wij een volgende stap zetten op dit gebied."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"