© Renault

Nieuwsoverzicht

Formule 1-toekomst Markelov in gevaar

03 okt. 2018 12:05 Jan van der Burgt 0 reacties
De kansen op een Formule 1-zitje voor Artem Markelov lijken flink te zijn geslonken. Zijn vader Valery Markelov is in Sotsji gearresteerd op verdenking van corruptie.

De naam van Valery Markelov is opgedoken in een onderzoek naar het van corruptie verdachte oud-kopstuk van het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken, Dmitry Zakharchenko. Dat meldt Racefans.net.

De arrestatie van Markelov zou slecht nieuws kunnen betekenen voor zijn zoon, Renault-testrijder Artem Markelov. Zijn carrière wordt immers financieel gesteund door het door zijn vader opgerichte bedrijf Russian Railways.

Markelov werd beschouwd als de belangrijkste kandidaat voor een stoeltje bij Williams in 2019, juist vanwege de flinke zak geld die hij mee zou kunnen nemen.

Mocht hij door de recente ontwikkelingen niet meer over die zak geld kunnen beschikken, dan zou dat goed nieuws kunnen betekenen voor Esteban Ocon. Als ze bij Williams niet meer voor de centen van Markelov kunnen kiezen, kan het talent van Ocon hem misschien toch in de Formule 1 houden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen