Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

Frankrijk kleurt oranje: zeer voordelige ticketprijzen voor Franse Grand Prix

De Grand Prix van Frankrijk werd in 2021 op spectaculaire wijze gewonnen door Max Verstappen. In 2022 belooft de GP wederom een spektakelstuk te worden en jij kunt erbij zijn!

Verstappen Frankrijk 2021
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © FrenchGP

De tickets vliegen de deur uit voor de Grand Prix van Frankrijk in 2022, maar jij kunt er alsnog bijzijn. Klik op deze link om snel je eigen tickets binnen te halen of het ideale F1-kerstcadeau te geven aan vrienden of familieleden. Tickets beginnen vanaf € 29,00.

Het belooft in Frankrijk een geweldig evenement te worden. Zo zorgt de Franse organisatie voor genoeg activiteiten naast de baan, waardoor het een prachtig feest zal worden. Je kunt makkelijk op eigen vervoer naar de GP reizen, maar je kunt ook eenvoudig op de bestemming komen door met het vliegtuig of de trein te reizen.

Uniek is dat kinderen tot en met 6 zes jaar gratis naar het circuit kunnen en kinderen vanaf 6 tot en met 16 jaar betalen slechts de helft van de ticketprijs! Dat maakt de Grand Prix ook erg leuk als familie-uitje! Bovendien wordt de race verreden op 24 juli waardoor je kunt genieten van de heerlijke Franse zomer. Al bij al zal het voor een ieder als de échte F1-ervaring aanvoelen.

Door de komst van duizenden Nederlandse fans, zal ook Frankrijk oranje kleuren tijdens de F1-race op het circuit van Paul-Ricard. Om het je nog gemakkelijker te maken om kaarten te kopen voor de race, heeft de organisatie een Nederlandse pagina laten maken. Daardoor kun je in het Nederlands alle informatie lezen over de verschillende plaatsen waar je op het circuit kunt staan of zitten. De kaartverkoop loopt echter voorspoedig, waardoor de race snel uitverkocht zal zijn.

Race daarom naar deze pagina van de Franse GP en geniet volgend jaar op locatie van de Franse GP!

			© FrenchGP
	© FrenchGP
			© Pirelli
	© Pirelli
			© FrenchGP
	© FrenchGP
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
x
Interview De twee geheime wapens die McLaren volgend seizoen in wil gaan zetten