© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: "Ik wil Max Verstappen altijd en overal verslaan"

13 sep. 2018 10:00 Jan van der Burgt 1 reacties
Pierre Gasly is volgend jaar de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull Racing. De getalenteerde Fransman kijkt er naar uit het op te nemen tegen in zijn ogen 'één van de meest getalenteerde rijders van het Formule 1-veld'.

Pierre Gasly is ambitieus en wil graag mooie gevechten met Max Verstappen aangaan op de baan, maar is ook realistisch door te stellen dat hij nog veel moet leren en flink wat minder ervaring heeft dan de Nederlander:

"Het is pas mijn tweede volledige jaar in de Formule 1, dus ik heb nog heel veel ervaring op te doen. Ik ben blij dat ik dat kan doen naast één van de meest getalenteerde jongens op de grid. Als coureur wil je het immers altijd tegen de allerbesten opnemen", aldus Gasly op een sponsorevenement van Casio in Singapore.

Voor Verstappen en Gasly, die een sterke vriendschappelijke band onderhouden, wordt het niet de eerste keer dat ze het in een rechtstreeks gevecht tegen elkaar opnemen. In 2010 kartten de beide jongelingen tegen elkaar en ook een potje FIFA op zijn tijd schuwen ze niet:

"We willen altijd van elkaar winnen, met alles. Dat is de topsportmentaliteit die in ons schuilt. Soms liep dat (op de karts, red.) goed af, maar soms ook niet. Belangrijk daarbij is dat we het respect voor elkaar niet verliezen en dan zorgt die competitiviteit juist alleen maar voor een goede sfeer binnen het team."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen