Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Gasly kan niet wachten op 'extreme' uitdaging in Singapore

Pierre Gasly zegt uit te kijken naar misschien wel het zwaarste Formule 1-weekend van het seizoen: de Grand Prix van Singapore.

Pierre Gasly laat weten van de extreme omstandigheden tijdens het Grand Prix-weekend in Singapore te houden. De race op de het stratencircuit van Marina Bay is sinds 2019 niet meer gehouden door de Covid-19 pandemie. Singapore is vaak een van de races die qua tijd in de buurt komt van de twee uurslimiet. Daarnaast staat het circuit bekend om haar hobbelige en fysieke karakter. De hoge luchtvochtigheid maakt het daarbij een van de zwaarste weekenden van het hele seizoen voor de coureur. Gasly kijkt uit naar deze uitdaging, zo laat hij aan de media weten, waaronder RacingNews365 . "Ik zal proberen uit te rusten, goed te slapen en fysiek in vorm te komen voor die race, want we weten dat het zeer extreme omstandigheden zijn." "Maar het is een circuit waar ik van hou. Eerlijk gezegd hou ik van die plek. Ik heb het de afgelopen jaren gemist en kan niet wachten om er weer heen te gaan."

Wat kan AlphaTauri laten zien in Singapore?

AlphaTauri worstelt dit seizoen omdat ze nog niet de constantheid hebben gevonden zoals vele andere teams dat wel hebben. Het team scoorde in totaal slechts 33 punten en staat daarmee achtste in het klassement. "Als ik naar de cijfers kijk...ach, misschien is het beter om niet naar de cijfers te kijken. Ik ga er gewoon heen met een open mind en we zullen ons best doen. We zullen ons op de beste manier voorbereiden en hopelijk kunnen we weer voor de top posities vechten."

Viaplay
x
Verstappen Marko schrikt van vorm Red Bull: "Als Verstappen dat niet lukt, is er iets goed mis"