© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: "Marko is bikkelhard voor Red Bull-talenten"

18 okt. 2018 09:15 Wanda Bisschop 0 reacties
Om de opleiding van Red Bull te doorlopen moet je als talent van goeden huize komen. Coureurs die redelijk presteren halen het einde van het traject niet. Helmut Marko wil alleen de allerbeste coureurs gereed maken voor hun debuut in de Formule 1.

Toekomstig Red Bull Racing-coureur Pierre Gasly ondervond aan den lijve hoe zwaar het regime van Red Bull kan zijn. De jonge Fransman doorstond alles en is daardoor nu dan ook de opvolger van Ricciardo bij Red Bull.

"Helmut hoef je niet te vertellen dat je de beste moet zijn, dat heb je zelf al snel genoeg door. Ze willen steeds meer van je en pushen je dan ook. Gewoon goed zijn is niet voldoende, je moet uitzonderlijk goed zijn. Op die manier willen ze dat je je eigen grenzen overschrijdt zodat ze zien hoe je daarmee om gaat", laat Gasly aan Motorsport-Total weten.

"Ja, het is zeker hard en soms ook oneerlijk, maar als je daar door heen komt dan ben je als mens en ook als sporter een stuk sterker. Dankzij Red Bull voel ik mij in ieder geval mentaal een stuk beter."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen