Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Gasly over Honda: "Tot op heden ziet het er fantastisch uit"

Pierre Gasly heeft drie van zijn vier testdagen in de nieuwe Red Bull-Honda achter de rug. Dagen die probleemloos verliepen en hem positief stemmen voor de seizoensstart.

Voor Pierre Gasly is het nog de vraag waar Red Bull staat. Het team wil dit jaar nog meer kunnen strijden met Ferrari en Mercedes, maar de Fransman durft zich nog niet aan een voorspelling te wagen. "Natuurlijk is dat onze target. We moeten wel objectief zijn en het is ons eerste jaar als team met deze motorleverancier. Dit betekent dat niet alle dingen automatisch zullen gaan. We moeten werken aan het opzetten van een goede structuur tussen beide partijen", laat Gasly in gesprek met onder meer RacingNews365 weten.

"Mijn eerste dagen in de auto zijn zeer positief geweest en hopelijk kunnen we zo doorgaan", blikt de Fransman positief terug. Vorig jaar reed Gasly in de Toro Rosso ook met een Honda-motor. De Japanse motorleverancier heeft volgens hem een erg grote stap gezet. "Ik ben erg blij en kan alle verbeteringen merken die ze hebben doorgevoerd deze winter. Tot op heden ziet het er fantastisch uit op het gebied van betrouwbaarheid. Fingers crossed dat dit ook tijdens het seizoen zo is!" "Ik hoop dat ze deze lijn door kunnen trekken, waarbij de performance ook verbeterd is ten opzichte van vorig jaar. Ik ben erg tevreden over de job die ze hebben gedaan", strooit Gasly met complimenten aan het adres van zijn motorleverancier.

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"