© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly vraagt geduld voor Red Bull-Honda combinatie

Pierre Gasly zetelt dit jaar voor het eerst in een bolide van één van de drie topteams. De Fransman, voor wie een droom uitkomt, claimt het niet beter voor elkaar te kunnen hebben.

"Voor mij is 2019 een heel belangrijk seizoen. In de Formule 1 heb je drie topteams, ik maak nu deel uit van die drie teams en dat op 23-jarige leeftijd. Daarmee komt een droom uit die ik sinds mijn kartjaren najoeg", zo wordt Gasly geciteerd door Ouest France.

"In deze fase van mijn ontwikkeling als coureur bestaat er geen betere omgeving voor mij dan Red Bull Racing. Ik ben daarom zeer opgetogen om uit te komen voor het team dat met Sebastian Vettel vier wereldtitels op rij won en sindsdien elk jaar vooraan de Formule 1-grid te vinden was."

Over anderhalve week stapt Pierre Gasly voor het eerst in de nieuwe Red Bull RB15. Hij kijkt uit naar die eerste kennismaking, maar verwacht geen wonderen: "We weten dat alle begin moeilijk is dat het tijd kost voordat bepaalde zaken een automatisme worden, zeker met een nieuwe motorpartner. We moeten dus geduld hebben, maar met de gecombineerde inzet van Red Bull en Honda kunnen we een hoog niveau bereiken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen