© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: 'Vriendschap met Verstappen helpt Red Bull verder'

21 aug. 2018 15:55 Ruud Dimmers 2 reacties
Pierre Gasly en Max Verstappen komen in 2019 uit voor het F1-team van Red Bull. De twee jonge talenten kennen elkaar al jaren en zijn zelfs bevriend. De Franse nieuwkomer binnen het team kijkt dan ook erg uit naar de samenwerking met zijn Nederlandse teamgenoot.

"Het is echt cool dat ik teamgenoot van Max word. We kunnen het uitstekend met elkaar vinden en kennen elkaar al lange tijd", blikt Gasly vooruit op de Red Bull-site.

Als tieners kwam het talentvolle duo elkaar tegen in de karting. Daar werd al een flink robbertje gevochten om de ereplaatsen. "We reden in 2010 tegen elkaar in de karting, waarbij we flink met elkaar knokten. Niet als teamgenoten, maar we hadden enkele goede gevechten. Soms waren ze goed voor mij, soms minder, maar ik genoot ervan."

Verstappen en Gasly kunnen prima door een deur en de Fransman noemt Max zelfs zijn vriend. "We hebben veel respect voor elkaar als coureur, maar ook als vrienden. Ik ben dan ook zeer enthousiast dat we samen een team vormen. We hebben een goede vriendschap met elkaar, wat positief werkt voor het team."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen