Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Pierre Gasly

Gasly wordt eenmalig vervangen bij Alpine

Pierre Gasly moet de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië vanaf de zijlijn bekijken. Jack Doohan stapt namelijk in bij Alpine.

Gasly FP1 Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Alpine werkt de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië af met een aangepaste line-up. Reservecoureur Jack Doohan stapt namelijk in de Alpine van Pierre Gasly om zo extra kilometers op te doen in een Formule 1-auto. De Australiër mocht eerder dit seizoen al instappen in de bolide van Esteban Ocon in Canada, maar toen kon hij bijna geen rondjes rijden door de regen in Montreal.

Komend weekend krijgt Doohan dus een nieuwe kans, nu in de wagen van Gasly. Doohan mag voor de zesde keer instappen bij Alpine in een vrije training, nadat hij eerder al in 2022 en 2023 in Mexico en Abu Dhabi een sessie heeft afgewerkt. Daarnaast is Doohan een van de kandidaten voor een zitje bij de Franse renstal in 2025.

Ook interessant:

Verstappen en Norris trekken conclusie: vriendschap in F1 een illusie

Natuurlijk gooien we in dé F1-podcast de schuldvraag nog maar eens op. Hoe kijken de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk naar het gebeuren tussen Max Verstappen en Lando Norris op de Red Bull Ring, zowel op als naast de baan?

Bekijk je podcast liever op YouTube, klik dan hier!

Dit weekend is Max Verstappen de favoriet voor de winst in Groot-Brittannië. Wint de Nederlander, dan betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Cruciale Red Bull-upgrade moet Verstappen nieuw voordeel opleveren