Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Guenther Steiner

Gefrustreerde Steiner maakt gehakt van uitleg crashende Schumacher

Haas F1-teambaas Guenther Steiner heeft geen goed woord over voor de manier waarop Mick Schumacher in de eerste vrije training na de sessie alsnog zijn bolide in de muur parkeerde. Met diens uitleg maakt Steiner bovendien korte metten.

Steiner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Na de crash, die je onder dit bericht terugkijkt, legde Mick Schumacher uit dat hij verrast werd door aquaplaning op het moment dat zijn zicht bemoeilijkt werd door de spray van de mensen voor hem.

Haas F1-teambaas Guenther Steiner kan heel weinig met die uitleg. Sterker nog, hij maakt er hele korte metten mee: "Op enig moment moet een coureur toch doorhebben dat spray een ding is en dat dat het zicht bemoeilijkt. En al dat water was er in de ronden daarvoor ook al."

"Ik rij zelf niet op de baan om je uit eerste hand te vertellen hoe moeilijk dat is, maar deze job is nu eenmaal niet gemakkelijk. Uiteindelijk veroorzaakte Schumacher zelf de crash", concludeert Steiner.

"Er was inderdaad sprake van spray en ja, er stond water op de baan", maar dat was een gegeven. Dat kwam op geen enkele manier als een verrassing."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Japan 2022 RN365 Nieuwsdossier

22 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen