© Racing Team Nederland

Nieuwsoverzicht

Giedo van der Garde naar Racing Team Nederland

19 jan. 2018 08:01 Rik Alkema 0 reacties
Racing Team Nederland heeft er een nieuwe coureur bij. Giedo van der Garde keert na een kortstondig afscheid terug in het langeafstandsracen, ditmaal in het wereldkampioenschap. Van der Garde was eerder al actief in het Europese circuit en werd daar kampioen in 2016.

Giedo van der Garde nieuwe coureur Racing Team Nederland

Giedo van der Garde is één van de drie coureurs die gaan racen voor Racing Team Nederland, het Nederlandse raceteam dat zich richt op het langeafstandsracen.

Frits van Eerd, eigenaar van hoofdsponsor Jumbo én zelf één van de coureurs, is erg blij met de komst van een ervaren man als van der Garde.

"Giedo is snel, ervaren en gemotiveerd. Het is een eer om samen met een rijder van dat kaliber samen te werken en het is een verrijking voor ons team", aldus van Eerd.

Van der Garde is zelf ook erg blij dat hij zich mag voegen bij Racing Team Nedeland, waar hij een tweede kans krijgt na een rustig jaar.

"Ik wil graag deel uitmaken van dit team en de ambities die het team heeft waarmaken", aldus van der Garde.

Voor van der Garde betekent een stoeltje bij Racing Team Nederland ook dat hij voor de tweede keer deelneemt aan de 24 uur van Le Mans.

"Het wereldkampioenschap langeafstandsracen is heel erg competitief en de 24 uur van Le Mans is één van de mooiste wedstrijden ter wereld."

"Ik vind het heel bijzonder om daar weer aan de start te staan dit jaar", is van der Garde enthousiast over zijn 'terugkeer'.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen