Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Antonio Giovinazzi

Giovinazzi tevreden: "Alfa Romeo heeft deze winter stappen gezet"

Alfa Romeo maakte een uitstekende eerste testweek mee in Barcelona. Het in Zwitserland gevestigde team maakte flink wat kilometers en de coureurs hadden dan ook weinig reden tot klagen. Volgens Antonio Giovinazzi heeft het team in de winter dan vooruitgang geboekt.

Tegenover het Italiaanse Sky Sport laat Antonio Giovinazzi, tegenwoordig met staart, weten dat hij zeer tevreden is met de Alfa Romeo-bolide van dit jaar. "We hebben deze winter stappen gemaakt, toch moeten we afwachten wat dat ons gaat brengen. De concurrentie heeft namelijk ook niet stilgezeten. Daarom zijn de testdagen ook ontzettend belangrijk, aangezien we zoveel mogelijk data moeten zien te verzamelen."

De voormalig testrijder van Ferrari verwacht dat men ook dit seizoen mee zal strijden in de middenmoot: "Ondanks dat de concurrentie dit jaar zeer sterk is, verwacht ik dat we gewoon weer in de middenmoot mee zullen strijden. Dat komt mede doordat de regelgeving hetzelfde is gebleven. Het gaat er daarom om dat je de details op orde hebt in 2020."

"Het draait daarbij niet alleen om de wagen, maar ook om mezelf. Ik heb mezelf ook verbeterd ten opzichte van vorig jaar, zo ben ik vooral gefocust op het aangaan van meer duels. Dat was namelijk iets waar ik vorig jaar aan moest wennen, omdat ik voor de start van vorig seizoen twee jaar niet meer geracet had. Ik voel me nu dan ook veel zekerder door de ervaring die ik vorig jaar heb opgedaan."

0 reacties