Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Glitter en glamour in Monaco laat Max Verstappen koud

Max Verstappen heeft niks met de glitter en glamour die gepaard gaat met de Grand Prix van Monaco. Monaco is boven alles zijn thuis, maar veel meer ook niet.

Omdat Max Verstappen woonachtig is in Monaco rijdt hij dit weekend de race in zijn eigen achtertuin. Hij woont er fijn, maar verder heeft Max Verstappen niets met de glitter en glamour die het prinsdom en de Grand Prix kenmerken. Zo stelt Verstappen in gesprek met het AD dat hij er vanwege de kans op blessures niet over piekert om op woensdagavond mee te doen aan de voetbalwedstrijd voor het goede doel. De traditionele modeshow met F1-coureurs laat hij links liggen en ook het casino hoeft niet op een bezoekje van de Nederlander te rekenen: "Ik gooi mijn geld nog liever in de zee."

Verstappen vond de Grand Prix als klein jongetje eigenlijk al het aankijken niet waard: "Meestal zette ik de televisie uit na de start of na de pitstops. Dan ging ik gewoon wat anders doen." Wat Monaco dan toch tot zo'n fijne omgeving om in te wonen maakt? "Ik heb hier al mijn vrienden die regelmatig langskomen en waar ik graag eens een hapje mee ga eten. Ik heb hier bovendien mijn jetski, mijn playstation en mijn racesimulator."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'