Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Spanje 2023

Goede odds voor monsteroverwinning Max Verstappen in GP Spanje

Wie wint de Formule 1 Grand Prix van Spanje? De odds tekenden zich bij onze vrienden van Unibet zelden zo duidelijk af. Max Verstappen staat een straatlengte voor op al zijn concurrenten.

Kijk maar naar de odds hieronder. Die geven aan dat als je een tientje inzet op een zege voor Max Verstappen, je daar €2,- winst mee maakt. De misschien wat verrassende nummer twee in dat lijstje is Lewis Hamilton. Een geslaagde gok op hem levert je bij inzet van datzelfde tientje al meteen €120,- op.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Een monsterzege voor Verstappen?

Echter, bij Unibet kan je ook terecht voor speciale 'specials'. Zo kan je inzetten op de vraag: wint Max Verstappen de GP van Spanje met meer dan twintig seconden (een royale overwinning) voorsprong? Zet je in op 'ja', dan maak je met een tientje inleg €22,50 winst. Bij 'nee' krijg maak je €3,- winst. Voorwaar geen slechte odds voor zo'n specifieke vraag.

Wie rijdt de snelste raceronde?

Ook de vraag wie de snelste ronde gaat rijden wordt gesteld door Unibet. Inzetten kan, hoeft natuurlijk niet. Ook hier prijkt Max Verstappen ruim bovenaan, zoveel meer snelheid wordt hem nu eenmaal toegedicht.

Een tientje op Verstappen levert je €8,- winst op als hij daadwerkelijk met dat extra punt aan de haal gaat. De nummer twee in deze lijst is Sergio Perez. De snelste ronde voor hem levert jou €55,- op als je een tientje inzet.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken