Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Nederland

GP van Nederland valt in de prijzen tijdens het F1-gala

Tijdens een F1-gala in Londen heeft de organisatie van de Dutch Grand Prix twee prijzen in de wacht gesleept. De organisatie werd verkozen tot 'Promotor van het Jaar' en ook de duurzaamheidsprijs ging mee naar Zandvoort.

Fans Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Dutch Grand Prix staat sinds 2021 weer op de kalender en is sindsdien uitgegroeid tot een favoriet onder coureurs en fans, zeker niet in de laatste plaats door het hoge festivalgehalte tijdens het weekend. Het evenement groeide in de loop der jaren gestaag en zelfs de regen kon de fans niet tegenhouden tijdens de laatste editie. Denk alleen al aan de rode vlagsituatie van vorig jaar, toen er volop feest was op de tribunes en niemand leek te malen om het slechte weer.

Nu is de organisatie van de Dutch Grand Prix er dus met twee prijzen vandoor gegaan tijdens een Formule 1-gala. Als eerste ontving directeur van de Dutch Grand Prix, Robert van Overdijk, uit handen van F1-baas Stefano Domenicali de bokaal voor 'Promotor van het Jaar' en de organisatie ging ook nog met de duurzaamheidsprijs aan de haal. Naast Van Overdijk was ook onder meer circuiteigenaar Bernhard van Oranje aanwezig bij de uitreiking.

De Dutch Grand Prix wordt dit jaar verreden op zondag 25 augustus en staat voor 2025 ook nog op de F1-kalender. Max Verstappen won de afgelopen drie edities in Zandvoort.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Miami 2024