Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Grappend Red Bull zet streep door onwaarschijnlijke transfer Verstappen

Op donderdag maakte Red Bull en voetbalclub Leeds United gezamenlijk bekend dat Red Bull aandelen neemt in Engelse voetbalclub. Red Bull Racing haakte daar vlot op in.

Verstappen soccer
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull Racing zelf heeft natuurlijk ook wel door dat er volop gespeculeerd wordt over de toekomst van Max Verstappen. Blijft hij bij Red Bull om tot en met 2028 'gewoon' zijn contract uit te dienen, of zoekt hij te midden van onrust rond Christian Horner en zorgen over een gebrekkige motor voor 2026 zijn heil toch ergens anders?

Hoe dan ook, Red Bull Racing zet een ferm kruis door één mogelijke transferoptie. Het team maakt in klare taal duidelijk dat Verstappen sowieso niet naar voetbalclub Leeds United gaat (zie hieronder). Het is natuurlijk een directe verwijzing naar het nieuws dat Red Bull een minderheidsaandeel in die betreffende voetbalclub neemt.

Van Verstappen weten we dat hij een voetballiefhebber is met een voorliefde voor de Eindhoven club PSV, de regerend landskampioen.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training